Bestemmelser

BESTILLING / BOOKING

Bestilling / booking kan ske via marskhotellet.dk eller telefonisk på +455040 6010.
Vi sender dig herefter en bekræftelse på opholdet.
Har du booket telefonisk, så bliver der også sendt en betalingsanmodning på mail eller SMS.

BETALING

Der betales med betalingskort i forbindelse med selve bestillingen / bookingen.
Betalingen trækkes først ved ankomst. For bookinger der ligger i Sort Sol sæsonen og under Tønder Festivalen, trækkes betalingen ved bookingen.
Bookes der 5 værelser / hotellejligheder eller mere, så betales bookingen straks.

AFBESTILLINGER

Ved afbestillinger for værelser / hotellejligheder er der ingen gebyrer (såfremt der er booket direkte fra vores hjemmeside).
Dette gælder ikke i festivalen, samt i Sort Sol sæsonen (marts, april, september og oktober).

Grupper
Mere end 1 måned før ankomst: Vi tilbagebetaler hele det indbetalte beløb, dog minus et ekspeditionsgebyr på DKK 250,- pr. booking.

Fra 30 dage til 14 før ankomst. 75% refunderes.
Fra 14 dage til 1 uge før ankomst. 50% refunderes.
Mindre end 1 uge før ankomst: Der refunderes intet.

SORT SOL SÆSONEN (1/3 til 3/4 og 1/9 til 15/11)

Mere end 1 uge før ankomst: Vi tilbagebetaler hele det indbetalte beløb, dog minus et ekspeditionsgebyr på kr. 250,- pr. booking.
Mindre end 1 uge før ankomst: Der refunderes intet.
Dette gælder for alle former for overnatning i perioden.

Bookinger kan dog flyttes til en af de efterfølgende Sort Sol sæsoner for et gebyr på DKK 250,-

TØNDER FESTIVAL
Mere end 1 måned før ankomst: Vi tilbagebetaler hele det indbetalte beløb, dog minus et ekspeditionsgebyr på kr. 1.000,- pr. booking. Mindre end 1 måned før ankomst: Der refunderes intet.

RABATTER

Vi har forskellige former for tilbud og rabatter på ophold booket fra vores egen hjemmeside. Rabatterne forudsætter at de er booket fra hjemmesiden. Rabatter tilføjes ikke ved forlængelser af ophold, med mindre de falder ind under et nyt tilbud fremadrettet..
Der kan ikke opnåes rabatter på bookinger foretaget fra andre bookingsider såsom booking.com og lignende.

REKLAMATIONER

Hvis du mod forventning ikke har været tilfreds med dit ophold, kan det skyldes fejl, som vi ikke har kendskab til og som kan rettes, hvis du meddeler os dette, mens du her.
Reklamationer, som ikke har været mulige at rette, mens du var hos os, vil kun blive behandlet, hvis de er os hænde senest 14 dage efter hjemkomst. Reklamationer bedes afleveret skriftligt.

PRAKTISKE TING

Ankomst mellem kl. 15 og kl. 24. Afrejse inden kl. 10:00 Kan du ikke overholde disse tider, bedes du aftale nærmere med os. Husk at aflevere nøgler inden afrejse!
Du er velkommen til at lade opvasken stå til rengøringen. Det koster 100,- ekstra der trækkes på det kort ,du har benyttet til at booke med.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tastefejl og ret til ændring af prislister uden varsel. Nye prislister vil automatisk annullere prislisterne denne hjemmeside.
I tilfælde af overbooking, forbeholder vi os retten til at flytte gæster til et af de nærliggende overnatningsteder, uden nedslag i pris.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Marskhotellet forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Marsk Hotellet vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.
Marskhotellet vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES