Terapi for sjælen

GASTRONOMI & VELVÆREPrøv en af vores skønne opholdspakker, med en gastronomisk oplevelse og adgang til vores ude-spa der er åben året rundt.


At sidde i en varm ude-spa med et glas kolde bobler, er bare ren afslapning, lige meget om det er sommer eller vinter.


Marsk Hotellet er både for dig der ønsker en romantisk kærestetur, afslapning og forkælelse, eller for dig der ønsker at opleve marsklandet.

4 stjernet hotel

MED SANS FOR DETALJERMarsk Hotellet er klassificeret som 4 stjernet hotel, efter europæisk standart. Som 4 stjernet hotel, er der mange krav at leve op til, og her vil du opleve at der er sans for de små detaljer.


Som standard, vil du møde en flaske bobler på værelset, som er lagt på is. Dette kan betragtes som en lille velkomstgave fra hotellet, med ønske om en god start på opholdet.


Alle værelser er forskelligt men smagfuldt indrettet, og fremstår moderne med respekt for husets modne alder. Værelserne har alle minibar, kaffemaskine, strygejern, føntørre, safetybox, kosmetikprodukter og en hyggelig atmosfære. 


Sort Sol

NATUROPLEVELSE I MARSKENMarsk Hotellet tilbyder en sort sol tur med guide, hver fredag og lørdag i marts, april, september og oktober måned. Billetter kan tilkøbes ved tjek ind, eller du kan købe vores sammensatte Sort Sol opholdspakke.


Sort Sol opholdspakke:

  • Afhentet med bus til sort sol oplevelse.
  • Sandwich til turen.
  • Kold tappasanretning efter turen.
  • Overnatning.
  • Luksus morgenplatte.

Pris pr. prson, fra kr. 1.349,-